Basistraining Power BI – Navision

Introductie

Het simpelweg starten met Power BI en het bouwen van dashboards op Navision is voor velen een black box. De hoofdvraag die bij veel mensen speelt is ‘hoe begin ik nu?’

Speciaal voor deze doelgroep hebben wij deze 2-daagse Power BI-basistraining ontwikkeld. In deze training is alles toegespitst is de praktische toepassing van Power BI op Navision. Hierdoor kun je na het volgen van deze training direct aan de slag op je eigen Navision-omgeving en echte dashboards bouwen.

 

Voor wie?

Deze 2-daagse Power BI Navision-basistraining is geschikt voor iedereen die met Navision werkt en toe is aan de volgende stap, namelijk dashboards bouwen direct op de Navision-database. Er is geen voorkennis van Power BI vereist om deze training te volgen.

 

Wat leer je?

Je leert stap voor stap hoe je Power BI koppelt aan je Navision-database en hoe je tot zinvolle dashboards komt. Deze kennis en de gemaakte dashboards kun je direct toepassen in je eigen organisatie.

 

Highlights Power BI-Navision-training (2-daags)

 • Volwaardige Power BI basistraining
 • Power BI verbinden met de (SQL)-database van Navision
 • Navision-data ontsluiten, opschonen, transformeren en consolideren
 • Veel nadruk op de praktijk
 • Kleine groepen van max 5 deelnemers
 • 7 PE-punten

 

Diverse toepassingen van BI zoals

 • Stuurinformatie- en KPI-dashboards bouwen
 • Controle op de juistheid en volledigheid
 • Financiële data presenteren (W/V & Balans)
 • Specificaties (lijstwerk) opstellen

Wij zijn Power BI-experts, maar bovenal hebben wij veel praktijkervaring als Business Intelligence- en Financial professionals. Zo kunnen wij je heel gericht ondersteunen bij het toepassen van Power BI-dashboards in jouw organisatie.

Trainer

De trainingen wordt gecoördineerd door Erwin Staal. Erwin is een ervaren Power BI- en Navisionconsultant, met ruime achtergrond in het adviseren, trainen en het ontwikkelen van waardevolle, effectieve dashboards. De training wordt mede georganiseerd door HLB Blömer accountants en adviseurs.

Kosten

Deze 2-daagse training wordt aangeboden tegen € 1.200 per persoon (exclusief 21% BTW). Dit is inclusief certificaat (7 PE-punten) en lunch. Praktische instructies volgen per mail na inschrijving.

 

Trainingskalender Power BI-Navision-training (2-daags)

Donderdag 15 oktober (dag 1) en vrijdag 16 oktober 2020 (dag 2)

Donderdag 12 november (dag 1) en vrijdag 13 november 2020 (dag 2)

Donderdag 10 december (dag 1) en vrijdag 11 december 2020 (dag 2)

 

 

Tijd: De training is van 9.30 tot 16.00

 

Locatie en Coronavirus

De training wordt verzorgd op onze trainingslocatie in Woerden, mocht het Coronavirus het niet toelaten, dan zal de training online via Microsoft Teams worden gegeven.

Schrijf je in

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.