Power Apps & Automate

Power Apps & Automate

De rol van data om innovatief en succesvol te blijven, wordt steeds belangrijker. Het Microsoft Power Platform maakt het mogelijk om waarde uit ruwe data te halen. Dit krachtige applicatieplatform brengt al je bedrijfsgegevens samen in een gemeenschappelijk datamodel, verbindt met honderden (bestaande) bronnen en kan ook worden gekoppeld met informatie die on-premise staat.

Je hebt geen kennis van programmeren nodig om aan de slag gaan met apps, analyses, workflows en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Het Microsoft Power Platform bestaat uit PowerApps, PowerBI en PowerAutomate; veelzijdige tools die ervoor zorgen dat je bij belangrijke beslissingen niet meer hoeft uit te gaan van achterhaalde (papieren) lijstjes of onderbuikgevoelens.

Power Apps is onderdeel van het Power platform van Microsoft. Daar waar Power BI voornamelijk op een slimme manier inzicht geeft in de data, zorgt Power Automate ervoor dat je routinematig acties kan automatiseren.

Voor wie?

Onze Power Apps & Automate training is bijzonder geschikt voor financials. Je hebt geen voorkennis nodig van programmeren.

Wat leer je?

In deze 1-daagse praktijkgerichte training zet je de eerst stappen met Power Apps en Power Automate. In een paar uur leer jij hoe je een app kan bouwen. Met weinig (tijdrovende) code kun je handmatige bedrijfsprocessen automatiseren. Je kan eenvoudig processen bijhouden, o.a.: geautomatiseerd gegevensverwerking, notificaties versturen en operationele processen bijhouden. Denk ook aan calculatietools waarmee je op basis van een aantal kenmerken snel een kost- en/of verkoopprijs kunt berekenen. Of een mobiele app om zendingen naar klanten te volgen.

Trainers

Onze trainers zijn pragmatische professionals die ruime achtergrond hebben in het trainen en adviseren van organisaties. Anderzijds hebben zij ook zelf ruime ervaring opgedaan binnen het operationele en financiële domein.

Waardering

Onze klanten waarderen onze trainingen met een 8,6!

Kosten

Deze online training wordt aangeboden tegen € 295,- per persoon (exclusief 21% BTW). Hiervoor is geen aanschaf van aparte software noodzakelijk. Praktische instructies volgen per mail na inschrijving.

Power Apps & Automate:

  • Woensdag 16 juni 2021, Online

Tijd:

Alle trainingen zijn van 9.30 tot 16.30.

Schrijf je in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Heb je al basiskennis van Power BI?
Dan is onze Power BI Advanced Training wellicht iets voor jou!