Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 bestaat uit een reeks intelligente bedrijfsapplicaties die je helpen je hele bedrijf te leiden en betere resultaten te boeken. Dynamics 365-applicaties werken naadloos samen voor een uitvoerige oplossing voor de hele bedrijfsvoering – inclusief verkoop, marketing, service en bedrijfsactiviteiten.

Microsoft Dynamics 365: Customer Service

Ondersteun uw medewerker en relaties met behulp van Dynamics 365 Customer Service. Dynamics 365 Customer Service biedt tooling en inzichten om de klanttevredenheid naar een hoger plan te tillen.

Door het opbouwen van een vollediger klantprofiel, kunnen medewerkers service op maat bieden bij jouw relaties. Hierdoor kan ieder contactmoment met de klant persoonlijk gemaakt worden en wordt er echt meerwaarde toegevoegd voor de klant.

Gebruik Microsoft Dynamics 365: Customer service om vanuit één applicatie te communiceren met klanten via meerdere kanalen. Hiermee wordt het hele service aanvraag proces in kaart gebracht, omdat alles in één systeem zit. Dit zorgt voor een soepel verloop van service aanvragen, zelfs als dit moet worden overgedragen naar andere collega’s of zelfs afdelingen.

Lees meer…

Microsoft Dynamics 365: Marketing

Ontwikkel de digitale-relatie met jouw klant met behulp van marketing automation, ontwikkeld op het Dynamics 365 CE platform. Zorg voor gestroomlijnde klantreizen en verbeter de onderlinge samenwerking tussen marketing en sales.

Lees meer….

Microsoft Dynamics 365: Sales

Focus op de juiste klanten, betrek klanten overal en onderneem snel actie met AI toevoegingen die stadaard onderdeel zijn van Dynamics 365 Sales. Stel verkopers in staat om op relaties op te bouwen door altijd de juiste inzichten voorhanden te hebben.

Wij kunnen u helpen met het vergroten van de verkoopproductiviteit door Dynamics 365 Sales te implementeren. Dit kan waar gewenst gekoppeld worden aan tools zoals de Linkedin Sales Navigator, Exchange en Dynamics 365. Door het gebruik van deze vertrouwde en verbindende tools en intelligente automatiseren kunt u meer tijd vrijmaken voor communicatie. Op deze manier kunt u het verkoopproces verder stroomlijnen.

Lees meer…

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact met ons op