Wat is Boostin?

Boostin is een jonge, innovatieve organisatie die ondernemers verder helpt naar een volgend niveau. Wij denken en handelen vanuit toegevoegde waarde, zijn analytisch sterk, maar bovenal pragmatisch.

Met onze beproefde aanpak ondersteunen wij het MKB in het realiseren van groei!

Missie & Visie

Samen toekomstbestendig ondernemen is onze missie. Hierbij stellen wij ons netwerk, ervaring, kennis en kunde van het grootbedrijf beschikbaar voor het MKB.

Wij werken vanuit een integrale aanpak op het snijvlak van strategie, IT en prestatie-management. Vanuit die aanpak observeren, analyseren en beoordelen we het potentieel van organisaties. Samen met klanten creëren we nieuwe kansen die hen op voorsprong brengen.

We hechten belang aan concreet advies voor strategische beslissingen. Alleen zo kunnen wij ondernemers helpen bij het realiseren van nieuwe strategieën en verbeteren van prestaties. Boostin baseert advies op een grondige analyse en kennis van kansen en risico’s voor uw bedrijf. Dit combineren we met de laatste technische ontwikkelingen en ons brede netwerk. Samen verdubbelen wij uw omzet en rendement.

Wij beschrijven onszelf als pragmatisch, innovatief, mensgericht, onconventioneel en met veel passie. Dat is hoe wij het MKB bedienen met professioneel hoogwaardig advies voor hun toekomst. Onze adviseurs zijn inspirerende, eigenzinnige individuen die één grote passie delen: succesvol verbeteren.

Voor wie is Boostin?

Wij zijn er voor de ondernemer die klaar is voor de volgende stap. Voor diegenen die continu op zoek zijn naar groei en rendement.

Deze ondernemers helpen wij het onderbuikgevoel om te zetten naar geobjectiveerde waarnemingen. We maken data tastbaar met data-analyse en zichtbaar in dashboards. Zo halen we het inzicht naar boven voor besluitvorming en operationele besturing van je organisatie. Hiermee tonen we concreet en expliciet aan dat er veel meer in zit.

Onze ervaring is ruim. Eerder werkten wij al voor gemeenten, handelsorganisaties, bouw-, productie- en transportbedrijven en financiële dienstverleningsorganisaties. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Team

Arthur is directeur en lead consultant. Hij heeft gewerkt voor uiteenlopende grootbedrijven op het snijvlak van strategie, management informatie en bedrijfsoptimalistatie.

Friso is Power BI trainer en consultancy en heeft voor uiteenlopende bedrijven dashboards ontworpen en geïmplementeerd.
Hans is voornamelijk onze Power BI trainer.

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact met ons op