Trainingen Power BI

Power BI van Microsoft is een onmisbaar instrument voor iedereen die bezig is met het rapporteren van (veel) informatie. Excel alleen is vaak niet meer toereikend: te bewerkelijk, statisch, complex en lastig overdraagbaar.

Met Microsoft Power BI maak je inzichtrijke, visueel interactieve dashboards. Die eenvoudig online te delen zijn. Wij geven trainingen op Basis en Advanced niveau. We kijken er naar uit jou (verder) te laten kennismaken met deze toegankelijke, populaire oplossing.

Meer tijd voor analyses

Werk jij als controller, accountant of een vergelijkbare functie? Maak jij financiele rapportages nog steeds in Excel? Dat kan met Microsoft Power BI veel sneller en eenvoudiger!

Lees meer

Effectieve stuurinformatie

Werk jij binnen de operationele business en ben jij belast met het rapporteren over operationele en/of sales kpi’s? Doe jij dat nog steeds via Excel? Dat kan met Microsoft Power BI veel eenvoudiger en bovenal mooier!

Lees meer

De volgende stap in Power BI!

Werk je al enige tijd met Power BI en wil je meer leren over bijzondere handigheden en functionaliteiten binnen Power BI?

Lees meer

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact met ons op