Power BI Basis Training voor Sales & Operations: effectieve stuurinformatie!

Power BI voor Sales & Operations

Werk jij binnen de operationele business en ben jij belast met het rapporteren over operationele en/of sales kpi’s? Doe jij dat nog steeds via Excel? Dat kan met Microsoft Power BI veel eenvoudiger en bovenal mooier! Ben jij de analist die toe is aan een hele nieuwe manier van data analyseren en presenteren? Daarom is deze training perfect voor jou.

Wij leren je in één dag hoe je met Power BI aan de slag kan in jouw eigen werkomgeving. Hierdoor ben je in staat om vanuit verschillende databron een visueel aantrekkelijk dashboard te maken. Bovendien ben je in staat om deze op een eigentijdse wijze met elkaar te delen.

Voor wie?

Onze Power BI-basistraining voor Sales is bijzonder geschikt voor business analisten en controllers, reporters in de sales en operations. Werk je veel met Operationele, Sales en CRM-systemen en rapporteer je veel via excel? Dat kan slimmer, eenvoudiger en mooier.

Wat leer je?

In de eerste plaats gaan we een verbinding maken tussen Power BI en een operationele database. Daarna laten we zien hoe je op een eenvoudige, maar effectieve manier operationele data kunt visualiseren tot stuurinformatie. Ook gaan we eigen KPI’s (meetwaardes) toevoegen aan het datamodel. Tot slot maak je een eerste eigen dashboard en leer je deze op een visueel aantrekkelijke wijze te ontwerpen en deze met elkaar te delen.

Trainers

Wij zijn Friso Berghuis  en Hans Sangers en beiden ervaren Power BI Consultants en Sales Managers. Enerzijds hebben wij een ruime achtergrond in het trainen, adviseren en het ontwikkelen van waardevolle, effectieve dashboards. Anderzijds hebben wij ook zelf ruime ervaring opgedaan binnen het operationele en sales domein. Vandaar dat wij je heel gericht kunnen ondersteunen bij het toepassen van Power BI-dashboards in jouw organisatie.

Waardering

Onze klanten waarderen onze trainingen met een 8,6!

Kosten

Deze online training wordt aangeboden tegen € 395,- per persoon (exclusief 21% BTW). Hiervoor is geen aanschaf van aparte software noodzakelijk. Praktische instructies volgen per mail na inschrijving.

Data Power BI Basis Trainingen voor Sales:

  • Vrijdag 26 maart 2021, Online

Tijd:

Alle trainingen zijn van 9.30 tot 16.30.

Schrijf je in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Heb je al basiskennis van Power BI?
Dan is onze Power BI Advanced Training wellicht iets voor jou!