Resultaatgericht samenwerken

Onze missie is bedrijven simpeler, datagedreven en resultaatgerichter laten werken. Wij sturen hard op het resultaat en zacht op de relatie. Daarbij maken we gebruik van methodieken rondom verandermanagement alsmede de laatste technieken rondom data en management informatie

Aanleiding Prestatiemanagement

Resultaatgericht samenwerken is niet altijd een vanzelfsprekendheid. “Doelen zijn niet helder, mensen weten niet van elkaar wat iedereen doet, processen duren te lang, klanten worden niet optimaal bedient, inzicht in prestaties ontbreekt, mensen werken tegen in plaats van met elkaar”.

Voor wie

Elke organisatie of afdeling herkent dat het niet altijd als vanzelfsprekend loopt. We kunnen organisaties bijvoorbeeld vergelijken met een klimop. Het groeit vanzelf en het leert om te leven en te overleven. Maar af en toe moet je schoffelen en snoeien. En soms groeit het een kant op die je niet wil. Maar het groeiproces laat zich niet zomaar veranderen. Het vraagt continue aandacht en zorg om op de juiste momenten in de juiste richting te beïnvloeden.

Onze aanpak

Wij geloven in een aanpak langs de as van zowel gedrag als resulaat. Wij richten performance management in via KPI’s en dashboards. Tegelijkertijd zijn we ervan bewust dat een dashboard geen doel op zich is, maar een middel om doelstellingen te bereiken. Niet het dashboard, maar de gezamenlijke acties zorgen ervoor dat successen worden behaald. Daarom besteden we bijzondere aandacht aan de mens- en gedragskant.

Resultaat

Aantoonbare en meetbare resultaten alsmede een zichtbare gedragsverandering. Wij stellen organisaties zelf in staat resultaatgericht samen te werken.

Wie zijn wij?

Wij zijn ervaringsdeskundigen op het implementeren van prestatiemanagement. Onze aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en altijd denkend vanuit de klant. Wilt u meer weten? Graag staan wij open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact met ons op