Van leads naar relaties.

Ontwikkel de digitale relatie met jouw klant met behulp van marketing automation, ontwikkeld op het Dynamics 365 CE platform. Zorg voor gestroomlijnde klantreizen en verbeter de onderlinge samenwerking tussen marketing en sales.

Microsoft Dynamics 365: Marketing

Genereer nieuwe leads en bouw een band met ze op, neem slimmere beslissingen en vergroot je kans op verkoopsucces met een centraal marketingplatform. Richt je op de juiste doelgroep en concentreer je op de meest veelbelovende leads dankzij het AI-aangedreven Dynamics 365 Marketing van Microsoft. De oplossing om snel meer conversies te realiseren.

Voor wie

Voor MKB bedrijven die wat meer marketingbudget hebben is Microsoft Dynamics 365 voor Marketing de perfecte toolset om meer traffic en leads te genereren via de verschillende marketingkanalen.

Email marketing

Communiceer met de relaties uit je bestaande Dynamics 365 omgeving via e-mail. Beheer binnen de oplossing je lijsten, abonnees en segmenten. Gebruik en ontwikkel herbruikbare email templates binnen de drag-and-drop emaileditor.

Interactieve klantreizen

Maak gebruik van de drag-and-drop designer om jouw leads te begeleiden binnen een klantreis. Het in- en uitsluiten van segmenten, versturen van gepersonaliseerde e-mails en het maken van follow-up taken worden op deze manier eenvoudig gemaakt. Zet taken uit bij Sales om de samenwerking tussen sales en marketing te optimaliseren.

Insights

Maak gebruik van dashboards en reports om te meten hoe succesvol je marketing initiatieven zijn. Bespreek de inzichten met sales en marketing en verbeter je klantreizen om te komen tot een gepersonaliseerde dialoog met je relaties!

Event management

Beheer je event. Houd overzicht over inschrijvingen en beheer locaties, sessies en sprekers. Via de eventmanagement oplossing kunnen deelnemers zich online aanmelden en sessie en spreker informatie opzoeken. Door dit te registreren binnen Dynamics ontstaat een volledig klantbeeld.

Linkedin lead generator

Kom snel in contact met de juiste LinkedIn doelgroepen door leads te importeren met LinkedIn tooling, rechtstreeks naar Dynamics 365 CE.

Onze aanpak

Wij zijn Ron Wallegie en Sjoerd Nijnatten. Beiden zijn we zeer ervaren en gepassioneerde Dynamic consultants. Ons aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en altijd denkend vanuit de klant. Wilt u meer weten? Graag staan wij open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact met ons op