Microsoft Dynamics 365: Sales

Focus op de juiste klanten, betrek klanten overal en onderneem snel actie met AI toevoegingen die standaard onderdeel zijn van Dynamics 365 Sales. Stel verkopers in staat om relaties op te bouwen door altijd de juiste inzichten voorhanden te hebben.

Wij kunnen u helpen met het vergroten van de verkoopproductiviteit door Dynamics 365 Sales te implementeren. Dit kan waar gewenst gekoppeld worden aan tools zoals de Linkedin Sales Navigator, Exchange en Dynamics 365. Door het gebruik van deze vertrouwde en verbindende tools en intelligente automatiseren kunt u meer tijd vrijmaken voor communicatie. Op deze manier kunt u het verkoopproces verder stroomlijnen.

Voor wie?

Bent je op zoek naar een manier om uw klanten tevreden te stellen met een end-to-end oplossing waarin de werelden van ERP en CRM uiteindelijk samenvloeien?

De voordelen:

 • Verbeter de verkoopprestaties
  Begeleid verkopers doeltreffend met behulp van data gestuurde feedback en neem beslissingen op basis van realtime data en nieuwe trends. Verhoog de omzet met pijplijnanalyses, inzichten over deals en relatieanalyses.
 • Verhoog de winstgevend van uw verkopers
  Verlaag de kosten door verkoop en marketing op elkaar af te stemmen en verkort verkoopcycli met voorspellende inzichten.
 • Help verkopers met het ontwikkelen van relaties op afstand
  Houd de focus op relaties met behulp van geïntegreerde verkoopoplossingen en data in LinkedIn Sales Navigator, Dynamics 365 Sales en Microsoft Office 365.
 • Innoveer met verkoopoplossingen die gebouwd zijn voor ontwikkeling
  Stuur digitale transformatie aan met aanpasbare en schaalbare verkoopoplossingen die moeiteloos op maat kunnen worden gesneden en kunnen worden uitgebreid en verbonden met andere applicaties en services die je al gebruikt.

Onze aanpak

Wij zijn Ron Wallegie en Sjoerd Nijnatten. Beiden zijn we zeer ervaren en gepassioneerde Dynamic consultants. Ons aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en altijd denkend vanuit de klant. Wilt u meer weten? Graag staan wij open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact met ons op