Upcoming events!

Upcoming events!

Boostin organiseert regelmatig evenementen. Momenteel werkt Boostin aan een bijzonder event waarin de ondernemer en financial centraal staan. Samen geven zij een boost aan toekomstbestendig ondernemen en samen realiseren zij ambities.

Onze evenementen organiseren we samen met onze strategische kennispartners. Zo werken we bijvoorbeeld samen met de Sportmaatschappij: een initiatief van hockeyers die sporters gedurende hun loopbaan willen integreren in het bedrijfsleven.

Houd onze social media kanalen in de gaten voor updates over onze events.

Met bijzondere evenementen en trainingen halen wij alles uit ondernemers. Groei met Boostin naar de volgende fase. Samen met Boostin een evenement organiseren? Neem dan contact op.

 

Deel kennis en ervaring tijdens een van onze evenementen. Hier belichten we wat het bedrijfsleven, onderwijs en topsport met elkaar gemeen hebben: samen ambities realiseren.

Succesvolle ondernemers komen aan het woord en delen hun verhaal. Ook gastsprekers passeren de revue die dieper ingaan op trends, digitalisering of succesverhalen. Boost je kennis met Boostin op bijzondere locaties met de juiste sfeer.

Meer weten over ons volgende evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op.