Boostin Talks 2

Schrijf je hier in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Geef je bedrijf een Boost met data en dashboards”.

Inspiratie opdoen, kennis delen en toegang krijgen tot een exclusief, waardevol netwerk? Kom naar de tweede editie van Boostin Talks op donderdag 14 november.  Tijdens ons evenement geven wij een boost aan je onderneming aan de hand van kennisdeling rondom praktijk cases via onze experts alsmede jou te verbinden met onze strategische partners en collega ondernemers.

Op 14 november staat centraal de next step op gebied van management informatie via Vision Planner en Microsoft Power BI.  Aan de hand van de praktijk laten wij je zien hoe eenvoudig je inzicht krijgt in prestaties en verbeterpotentieel van je organisatie.

Programma

14.30 – 15.00 Inloop en opening Boostin / Dutch Centre4Growth (Arthur Gartz / Joop de Jong)

15.00 – 15.30 Vision Planner (Jan Peter Kok, HLB Blomer)

Pauze

15.45 – 16.30 Power BI (Arthur Gartz, Boostin Consultancy)

16.30 –  17.30 Netwerkborrel

 

Voor wie is Boostin Talks?

Voor die ondernemers van het midden- en kleinbedrijf in Nederland die graag de volgende stap willen zetten met hun bedrijf. Voor de start en scale-ups die een uitgebreid netwerk goed kunnen gebruiken en in contact willen treden met onze consultants en strategische partners op het gebied van groei en digitale innovatie.

Waarom Boostin Talks?

Tijd is schaars. Juist voor ondernemers. Daarom slaan we met Boostin twee vliegen in één klap: we brengen kennis onder de man en we brengen ondernemers met elkaar en met onze strategische partners in contact. We richten ons hierbij op praktische toepasbaarheid van de kennis.

Kosten

Deelname aan Boostin Talks is gratis!

Waar en wanneer?

Donderdag 14 November van 14:30 tot 17:30

Dutch Centre4Growth

Pelmolenlaan 2

3447 GW Woerden

Inschrijf formulier Boostin Talks

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.