Boostin Talks

Schrijf je hier in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inspiratie opdoen, kennis delen en toegang krijgen tot een exclusief, waardevol netwerk? Kom naar de eerste editie van Boostin Talks op 5 april 2019! Tijdens dit evenement geven wij een boost aan je onderneming met behulp van onze strategische partners en bijbehorend netwerk. Zo zetten we samen de eerste stap naar toekomstbestendig ondernemen.

In een middag boosten wij jouw kennis en netwerk met talks, workshops en entertainment. Boostin Talks beslaat vier pijlers; we behandelen topics gerelateerd aan strategievorming, digitale transformatie, data en dashboarding en natuurlijk de cultuur van het ondernemerschap zelf. Ons doel van de middag? Een boost geven aan je groei en ambitie door kennis en middelen te bieden. We willen je inspireren om stappen te nemen; onderling, maar juist ook via kennisdeling en ervaringsuitwisselingen en best practices van de experts. En bovenal willen we je toegang geven tot onze exclusieve Boostin Talks community.

Programma

13.30 – 14.00 Inloop

14.00 – 14.15 Introductie [Arthur Gartz, Boostin & Frank Verleg, HLB Blömer)

14.15 – 14.45 Strategie cruciaal voor het MKB: anders doen, anders denken [Simon van der Veer, organisatieadviseur, spreker, columnist BNR radio]

14.45 – 15.15 Met Data-analyse meer waarde: concrete praktijkvoorbeelden [Jeroen Heerschop, expert power BI]

15.15 – 15.45 Digitale trends en toepassing in het MKB [John Meulemans, trendwatcher, directeur 3sixtyfive]

Voor wie is Boostin Talks?

Voor die ondernemers van het midden- en kleinbedrijf in Nederland die graag de volgende stap willen zetten met hun bedrijf. De scale-ups die een uitgebreid netwerk goed kunnen gebruiken en kennis willen maken met onze strategische partners.

Waarom Boostin Talks?

Tijd is schaars. Juist voor ondernemers. Daarom slaan we met Boostin twee vliegen in één klap: we brengen kennis onder de man en we brengen ondernemers met elkaar en met onze strategische partners in contact. We richten ons hierbij op praktische toepasbaarheid van de kennis. Bovendien bouwen we een community rondom Boostin Talks met een app. Zo ben je niet alleen tijdelijk in contact, maar kun je juist ook later elkaar weer terugvinden of zien wie de volgende keer bij de talks aanwezig is.

Kosten

Deelname aan Boostin Talks is gratis!

Datum Boostin Talks

Vrijdag 5 april van 14:00 tot 17:00

Locatie:

Herbergh De Driek Snoecken
Dorpstraat 67
4128 BW Lexmond
Route

Schrijf je hier in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.