Power BI Basis Training: Excel to next level!

Maak jij rapportages nog steeds in Excel? Met Microsoft Power BI kan dit veel sneller, makkelijker en mooier! Ben jij toe aan een hele nieuwe manier van data analyseren en presenteren? Dan is deze training perfect voor jou.

Tijdens deze basistraining leren wij je in één dag hoe je met Power BI aan de slag kan in jouw eigen werkomgeving. Vanuit verschillende databronnen ben je in staat om een interactief, visueel dashboard te maken en met anderen te delen.

Voor wie?
Onze Power BI-basistraining is geschikt voor mensen in bijvoorbeeld de Sales, HRM of Logistiek, die verfijndere inzichten op een visueel aantrekkelijke wijze willen delen. Je hebt bij voorkeur al enige ervaring opgedaan met Excel en bent toe aan professionalisering van de rapportages.

Wat leer je?
Je gaat je eerste Power BI dashboard maken. En leert hoe je verschillende Data combineert tot één Dashboard. Deze kennis kun je gelijk toepassen in je eigen organisatie.

Tijdens de Power BI-basistraining leer je onder andere:

  • Hoe je data importeert uit verschillende bronnen;
  • Hoe je de data beheersbaar kunt aanpassen;
  • Hoe je deze data vervolgens aan elkaar koppelt via een datamodel;
  • Hoe je een dashboard maakt en wat de belangrijkste onderdelen daarvan zijn;
  • Hoe je dashboards online met elkaar deelt.

Wij zijn expert op het gebied van Power BI, maar bovenal hebben wij als Business Intelligence consultants lange praktijkervaring in het domein van Sales en Operations. Zo kunnen wij je heel gericht ondersteunen bij het toepassen van Power BI-dashboards in jouw organisatie.

Trainers
De trainingen worden gecoördineerd door Friso Berghuis en Hans Sangers. Beiden zijn ervaren Power BI Consultants, met ruime achtergrond in het adviseren, trainen en het ontwikkelen van waardevolle, effectieve dashboards.

Kosten ONLINE
Deze online training wordt aangeboden tegen € 295,- per persoon (exclusief 21% BTW). Dit is inclusief certificaat. Hiervoor is geen aanschaf van aparte software noodzakelijk. Praktische instructies volgen per mail na inschrijving.

Data Power BI Basis Trainingen:

  • Donderdag 10 September 2020, Online
  • Vrijdag 13 november 2020 (Online training via IMPAZZ) VOL
  • Vrijdag 20 november 2020 (Online training via IMPAZZ) EXTRA DATUM

Tijd:

Alle trainingen zijn van 9.30 tot 17.00.

Schrijf je in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Heb je al basiskennis van Power BI?
Dan is onze Power BI Advanced Training wellicht iets voor jou!