Voor onze jonge, snel groeiende organisatie zijn we op zoek naar een ambiteuze BI Financial.

Vacature – BI Financial

Vestigingen Nieuwegein – Woerden

Je wilt impact maken vanuit je kennis en ervaring als financial. Wat je zoekt is een werkgever met een duidelijke visie en aanpak op het snijvlak van strategie, data-analyse, BI-dashboarding en bedrijfsoptimalisatie. Jij vindt het leuk om jezelf op deze gebieden te blijven ontwikkelen. En je krijgt voldoening door daadwerkelijk bij te dragen aan het inzicht geven in en verbeteren van de prestaties van onze MKB-klanten. Ben jij analytisch sterk, ondernemend en gedreven? Dan pas jij perfect bij deze functie!

Digitalisering zorgt ervoor dat steeds meer data beschikbaar is, terwijl technologische ontwikkelingen ervoor zorgen dat deze data op een betaalbare, eenvoudige, snelle en visueel aantrekkelijke manier kan worden vertaald naar waardevolle inzichten. Wij helpen bedrijven bij het ontsluiten van data, het definiëren en implementeren van geavanceerde management rapportages met behulp van BI alsmede hebben wij nadrukkelijk expertise rondom het creëren van draagvlak voor de implementatie van prestatiemanagement.

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag weer iets nieuws leert. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Onze manier van werken is samen-werken. Samen werken wij aan morgen.

Over ons…

Boostin Consultancy is een jong en innovatieve adviesorganisatie dat zich richt op midden en groot MKB klanten. Onze dienstverlening bevindt zich op het snijvlak van strategie, data, dashboards en gedrag. Hoog in ons DNA staat het leveren van toegevoegde waarde. Daarbij zijn we sterk in het analyseren, pragmatisch in het oplossen en bovenal zijn wij betrokken met de klant.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door 4 klantvragen:

  1. Hebben we wel de juiste focus om te groeien als bedrijf? [Strategie]
  2. Kan het niet efficiënter om het rendement te verbeteren? [Bedrijfsoptimalisatie]
  3. Het ontbreekt mij aan inzicht, doen we het wel écht goed? [Data & Dashboarding]
  4. Houden we ons wel aan de afspraken en spreken we elkaar daar op aan? [Leiderschap & Gedrag].

Over jou…

Je bent gedreven, nieuwsgierig, proactief en je wilt je graag blijven ontwikkelen.

Je hebt bedrijfseconomische ervaring en achtergrond op minimaal hbo-niveau, zodat je in staat bent om een voorstelling te maken van de belangrijkste bedrijfsprocessen van klanten, de koppeling met de bijbehorende data, de vastlegging in de financiële administratie en vervolgens de vertaling naar management rapportages.

Je hebt sterke affiniteit met technologische trends op het gebied van (Power) BI en data.

Wil jij samen met ons werken aan morgen? Neem dan contact op met Arthur Gartz (06-26479622) of stuur  je CV en motivatie naar info@boostin-consultancy.nl. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!