Schrijf je hier in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inspiratie opdoen, kennis delen en toegang krijgen tot een exclusief, waardevol netwerk? Kom naar de eerste editie van Haring Party op dinsdag 25 juni 2019! Tijdens dit evenement ga je informeel kennis maken met ondernemers uit jouw regio! Zo zetten we samen de eerste stap naar een nog sterkere regio voor ondernemers.

Beste ondernemer,

Het jaarlijkse ‘harinkje happen’ staat voor de deur. Ondernamen Lekstroom is met samenwerkingspartner Boostin druk bezig met de voorbereidingen van de Haringparty op dinsdag 25 juni bij Down Under!

Samenwerking
Samen met Boostin organiseert OnderNamen Lekstroom dit jaar het traditionele ‘harinkje happen’. Down Under opent deze dag het buitenterras voor de regionale ondernemers om bij te praten en te ervaren hoe de Hollandse Nieuwe dit jaar smaakt. De regionale Haringparty is de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd netwerkevenement in de regio. Deze traditie zetten we graag met jou en Boostin voort! Ben je ook weer bij de Haringparty?

Kosten

Deelname aan de Haring Party is gratis!

Datum Haring Party

Dinsdag 25 juni 17:30 – 20:30 uur

Locatie:

Down Under
Ravensewetering 1,   3439 ZZ Nieuwegein

 

Aanmelden
We hopen je op dinsdag 25 juni te mogen verwelkomen en zien jouw aanmelding graag tegemoet. Gelieve per persoon aan te melden in verband met de naambadges.

Namens, Team OnderNamen Lekstroom en Boostin, Klik hier:

Schrijf je hier in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.